merkintatalo.jpg
 

Merkintätalo

Merkintätalo Oy on forssalainen graafisen alan yritys, jonka toimialaan kuuluu turvallisuus-, tuote-, mainos- ja opastemerkintään liittyvien tuotteiden valmistus.
Merkintätalo Oy:n tuotteiden valmistus tapahtuu omavaraisesti tuotteesta ja tilanteesta riippuen silkkipainolla, tarrasta leikkaamalla, prässäämällä tai tulostamalla.

Merkintätalo Oy on viime aikoina investoinut uuteen ja nykyaikaiseen laite kantaan tuottavuuden ja laadun parantamiseksi. Viimeaikaisin investointi on ollut tasoleikkuri, joka on mm. varustettu jyrsin ominaisuudella. Tämä mahdollistaa erimuotoisten kappaleiden valmistamisen aina soikioista monimutkaisiin leikkauskuvioihin. Tätä edellinen investointi oli tasotulostin, jolla voidaan tulostaa jopa 5cm paksulle materiaalille. Materiaali vaihtoehtoja on useita, aina lasista puuhuun. Muoville tulostaminen on kuitenkin kaikista yleisintä.

Merkintätalo Oy tarjoaa käyttöönne laajan valikoiman erityyppisiä merkintään liittyviä tuotteita ja voi näin ollen kutsua itseään Merkinnän Tavarataloksi.

Haluamme toimia Teidän tarpeidenne mukaisesti ja siksi toivomme Teiltä vinkkejä ja palautetta tuotteistamme ja toiminnastamme.

 

KÄYNTIOSOITE
Aukeentie 4
30100 Forssa

Avoinna arkisin
8.00-16.00

Puh. 03 424 68200
myynti@merkintatalo.fi

aineistot@merkintatalo.fi

SIJAINTIMME KARTALLA