• banneri-forssa425415578.jpg
  • banneri-heinamessut-2.jpg
  • banneri-jarkko-mannisto.jpg
 

Mainos- ja messukilvet

Merkintätalo valmistaa messu- ja mainoskilvet asiakkaidensa tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti. Kilpien tehtävänä on yleensä toteuttaa yrityksen markkinointia ja tuoda yrityksen toimintaa ja tuotteita asiakkaiden tietoisuuteen. Tämän vuoksi kilpien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota ulkoasuun.

 
 


Jätti- ja tienvarsitaulut

Merkintätalolla on edellytykset tehdä suurikokoisiakin tauluja esim. valtateiden varsille.

Tauluissa kuten muissakin messu- ja mainoskilvissä voidaan hyödyntää nykyaikaista tulostustekniikkaa. Näin saadaan kilpi näyttämään vaikka valokuvalta.

 
 


Valomainokset

Valomainos tekee yksinäistä myyntityötään pimeälläkin. Lisäksi se toimii valaisimena ja tekee ympäristönsä eläväksi. Merkintätalon tuotevalikoimasta löytyvät niin kotelovalomainokset kuin irtokirjaintyyppiset neonvalomainoksetkin. Lisäksi on saatavana kuutioita, vapaamuotoisia mainoksia sekä isokokoisia valotolppia. Merkintätalo käyttää ainoastaan laadukkaita valomainosrunkoja ja toimivia teknisiä ratkaisuja.

 
 


Rakennuskilvet

Rakentamisen lisääntyessä rakennuksilla tarvittavia työmaakilpiä tarvitaan entistä enemmän. Merkintätalolla on edellytykset tehdä laadukkaat työmaakilvet, joihin on mahdollisuus saada esimerkiksi kuva rakennettavasta kohteesta. Työmaakilvet ovat usein standardimitoitettuja ja osittain vakiotekstisiä.