• henkiloauto-1-copy358515348.jpg
  • henkiloauto-2-copy437195494.jpg
 

HENKILÖAUTOJEN TEIPPAUKSET

 

Eniten henkilöautoja teippautetaan yrityksen logoilla tai aihealueilla myyntiedustajien ajoneuvoihin. Yleisin teippauskohden on auton etuovet. Myös taakse kannattaa teippaus tehdä, sillä perässä ajaessa tai liikennevaloissa odotoaessa havainnoidaan edessäolevan tekstit parhaiten. Teippaus myös edesauttaa myyntiedustajaa omassa työssään uskottavuutta luomalla.

Teippauksia tehdään myös paljolti ralli- ja kilpa-autoihin, joissa mainostavilla tukijoilla on mahdollisuus saada näkyvyyttä sijoittamiaan rahoja vastaan.

Nykyään on yleistynyt myös autojen yliteippaukset. Tämä tarkoittaa sitä, että auto teipataan täysin uuteen väriin esim. yrityksen brändin mukaisesti. Tämä on hyvä vaihtoehto maalaamiselle, sillä tarra voidaan poistaa myöhemmin ja jäljelle jää auton alkuperäinen väripinta. Yliteippauksella on myös pieni maalipintaa suojaava vaikutus.

 

TOTEUTUSTAPA

  1. Auton kyljet, nokka ja perä kuvataan joko asiakkaan toimesta tai Merkintätalolla. (ei vinokuva)
  2. Asiakkaan näkemys siitä, mitä auton kyljessä halutaan viestiä ja kertoa.  Esim.  logo, yhteystiedot, toimialakuvaus, valokuvat, raidat ym. Värimaailma ja tekstityypit, jos on erikseen määritelty.
  3. Merkintätalolla suunnitellaan annettujen ohjeiden mukaan ehdotus teippauksesta ja lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Jos asiakas haluaa muutoksia niin niistä tehdään uusi ehdotus.
  4. Lopulliseen versioon päädyttäessä asiakas näkee lopputuloksen ennen kuin teippausta aloitetaan.
  5. Teippauksesta annetaan asiakkaalle hinta, toimitusaika ja muita mahdollisia tietoja.
  6. Yleensä teipattava auto toimitetaan Merkintätalolle teippausta edeltävänä päivänä, jolloin se pestään ja säilytettään lämpimissä sisätiloissa yön yli. Teipattu auto on noudettavissa seuraavan päivän iltapäivänä.

Teipeissä käytetään laadukkaiden valmistajien materiaaleja, joiden kestotakuu on useita vuosia.

 Teippaukset voidaan toteuttaa tarrasta leikkaamalla tai tulostamalla, mikä antaa mahdollisuuden mm. valokuvien käytön teippauksessa. 

Teippaukset voidaan toteuttaa myös asiakkaiden omissa tiloissa, mutta auto pitää olla pesty, kuiva ja yli +5 asteen lämpötilassa. Auton pinnassa ei saa olla vahaa.